Hypeocratie

Uitgesteld

Een blanke, in een gekleurde wereld

Uitgesteld

Een leven in 140 tekens 2009-12-27

  • Weer terug van een weekje vakantie. 8 dagen zonder internet, zonder Linux/open source. Was best te doen. #
  • BSD Magazine 04/2009 gratis te downloaden http://ur1.ca/ijrs #
  • Basiscursus Ubuntu in top 15 2009 Computerboek.nl http://tinyurl.com/y8ey5hs #

Reageren is niet meer mogelijk..

Fragmenten

"Fragmenten" is mijn persoonlijke website, de plek waar ik schrijf over de projecten en thema's waar ik bij betrokken ben, de boeken waar ik aan werk. In mijn leven probeer ik vast te houden aan wat in Psalmen 34:12 staat: "Wie is de man die lust heeft in het leven, die genoeg dagen liefheeft om het goede te zien?". Of het nu gaat om open ICT, digitale geletterdheid, interculturalisatie, of geloof en spiritualiteit, ik wil er mee bezig zijn om het goede te zien. Dat vereist soms, vaak wellicht, een scherp doordringen tot de kern van de zaak, een kritische beschouwing, het wegblazen van stof en slingers.