Hypeocratie

Uitgesteld

Een blanke, in een gekleurde wereld

Uitgesteld

Een kijkje in de wereld van verdwijnende privacy: Panopticon

Hoe staat het met de aantasting van onze online privacy? En moeten we ons daar zorgen over maken? Peter Vlemminx heeft daar een interessante documentaire over gemaakt. In 60 minuten word je aan het denken gezet.

En? Maak je al zorgen?

1 comment to Een kijkje in de wereld van verdwijnende privacy: Panopticon

Fragmenten

"Fragmenten" is mijn persoonlijke website, de plek waar ik schrijf over de projecten en thema's waar ik bij betrokken ben, de boeken waar ik aan werk. In mijn leven probeer ik vast te houden aan wat in Psalmen 34:12 staat: "Wie is de man die lust heeft in het leven, die genoeg dagen liefheeft om het goede te zien?". Of het nu gaat om open ICT, digitale geletterdheid, interculturalisatie, of geloof en spiritualiteit, ik wil er mee bezig zijn om het goede te zien. Dat vereist soms, vaak wellicht, een scherp doordringen tot de kern van de zaak, een kritische beschouwing, het wegblazen van stof en slingers.