Hypeocratie

Uitgesteld

Een blanke, in een gekleurde wereld

Uitgesteld

Een open aanpak voor Hypeocratie

Op de website van het boek Hypeocratie staat nu een artikel over de aanpak die ik ga hanteren. Voor de liefhebbers staan in het artikel linkjes naar twintig gedeelde notitieboeken in Evernote waar ik het ruwe bronnenmateriaal in bewaar. De site zelf staat redelijk in de steigers. Ik wil nog wat stoeien met de grafische elementen en het thema kan me nog definitief bekoren. Maar voor nu kan het schrijven op de online werkstek beginnen.

Reageren is niet meer mogelijk..

Fragmenten

"Fragmenten" is mijn persoonlijke website, de plek waar ik schrijf over de projecten en thema's waar ik bij betrokken ben, de boeken waar ik aan werk. In mijn leven probeer ik vast te houden aan wat in Psalmen 34:12 staat: "Wie is de man die lust heeft in het leven, die genoeg dagen liefheeft om het goede te zien?". Of het nu gaat om open ICT, digitale geletterdheid, interculturalisatie, of geloof en spiritualiteit, ik wil er mee bezig zijn om het goede te zien. Dat vereist soms, vaak wellicht, een scherp doordringen tot de kern van de zaak, een kritische beschouwing, het wegblazen van stof en slingers.